• Miktar ne olmalı |

1 Yorum
    Gönderen:  Sibel - 16 Haziran 2010 Çarşamba

Merhaba, K yı şu an başladım ancak miktar bilgisi gözüme net olarak çarpmadı. Ambalaj üzerinde yalnızca ( 500 gr için 16 kez servis yapılabilir deniyor ) Yani 1 öğünde 31 gr. Fikri olan var mi , bir öğünde kac gr. Special K yenmeli ?

• special k uygulama hakkında |

1 Yorum
    Gönderen:  pelin - 15 Haziran 2010 Salı

merhaba. ben special k 2 haftalık programa bugun başladım.bunu uygularken günde 2 öğünde tüketmem gerektigini biliyorum ancak bu esnada ara öğün tüketebilir miyim acaba ? yani meyve vs yesem olur mu yoksa sadece 3 ana öğünden oluşan bir program mı bu? arkadaşlar yardım edebilir misiniz lütfen bilenler cevaplarsa sevinirim. teşekkürler... herkese bol şans:)

• doymuyorum |

0 Yorumlar
    Gönderen:  makbule - 15 Haziran 2010 Salı

ben daha dün başladım ama hep aç hissediyorum kendimi alışınca geçer mi bu duygu yoksa 2 hafta dayancakmıyım?

• işe yaradı ;) |

1 Yorum
    Gönderen:  HATİCE BOZKURT - Akdeniz Bölgesi - 14 Haziran 2010 Pazartesi

merhaba arkadaşlar ben 2 hafta iki öğün yani sabah ve öğlen yedim akşamları ızgara tavuk ve salata ama ekmek yok düzenli spor yaptım yani fıtness şu anda tam 4 kilo verdim herkese tavsiye ederim özellikle kırmızı ;) bol şans

• bilgi almak istiyorum |

1 Yorum
    Gönderen:  Ayşe Köroğlu - Sakarya - 13 Haziran 2010 Pazar

specıak k yı ne zaman ve nasıl yemek yemeyecekmiyim bu konuda bigi almak istiyorum

Previous 1 2 3 4 5  ... Next 
Bir konu ekleyin